Regina Glas - German Hang Gliding Team

За време на светското првенство 2018 во Крушево, нашиот голем тим беше сместен во Хотел Монтана. Услугата беше одлична и луѓето во Хотел Монтана постојано ни помагаа за се што ни требаше. Едно е сигурно, ќе се вратиме повторно. 

Regina Glas, German Hang Gliding Team DHV

 

Regina Glas