Услуги

Large Meeting Area in Hotel Montana

Нашиот Хотел Монтана е идеална локација за Вашите бизнис настани. Лоциран е на тивка локација, на врв…

Double room in Krusevo

Хотел Монтана Палас има 77 прекрасни соби за сместување, опремени да ги задоволат потребите на…

Wedding Decoration

Ја разбираме важноста на вашите специјални моменти. Многу луѓе до сега ни ги довериле нивните…