Летна лоби тераса

Ова е толку специјална локација во нашиот хотел, што чувстувавме потреба да креираме посебна страна за неа.  

Свежо и смирено место со прекрасен поглед во текот на целото лето.
Summer Lobby Terrace

Не бевме изненадени кога видовме дека оваа тераса е многу популарна кај нашите гости, но тоа што не изненади е фактот што скоро никогаш не може да се најде слободна маса на оваа тераса за време на летото. 

Поголемиот дел од денот е во сенка, а сонце има само пред крајот на денот, токму кога најмногу ви треба. Останатиот дел од денот гледа во прекрасниот град Крушево. Има многу интимна атмосфера и совршена свежина за време на жешките лета во Македонија. Имате чувство како да седите на најтивкото и најмирното место на светот.

Еве неколку предлози како можете да ја искористите: